Agenda

DoorZICHT organiseert regelmatig inspirerende en leerzame bijeenkomsten, workshops en trainingen. In de agenda vind je de aankomende bijeenkomsten op een rijtje. 

Inspiratiebijeenkomst
Zuinig op je personeel

24 april

Inspirerende bijeenkomst

Zuinig zijn op je personeel

24 april van 14.30 tot 16.30 uur

Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers gezond en gemotiveerd bij je blijven werken? Een onderwerp waar veel leidinggevenden en ondernemers tegenaan lopen. Tijdens deze bijeenkomst ontdek je hoe je zuinig kan zijn op je personeel.

In twee uur tijd geven leiderschapscoach Mandy Godschalk en energetisch therapeut Monique Le Grand je inzicht en tips hoe je zuinig kan zijn op je personeel. 

Investering € 49,75 excl. BTW

Proeverij Buitengewoon leiderschap door paardenkracht

21 mei

Proeverij/Workshop

Buitengewoon leiderschap met PK

21 mei van 19.00 tot 21.00 uur

je geeft leiding en merkt dat er ruimte is voor verbetering. het loopt soms stroef, je komt vaker moe naar huis en je mailbox is net als je agenda overvol. En je wilt juist:

Ben je zover om in actie te komen om jouw leiderschap verder te ontwikkelen? Bij doorZICHT geloven we dat je leiderschap ontwikkelt door te doen en te ontdekken.

Investering € 74,99

Ik heb interesse in een event

Leuk! Je hebt interesse in één van onze buitengewone events. Als je jouw gegevens via onderstaand formulier doorgeeft, ontvang je een mail met alle benodigde informatie. Dit is nog geheel vrijblijvend.