Van chaos naar overzicht 

In 1 dag van chaos naar overzicht! 

Herken je dit? Steeds harder werken, effectiever werken, een agenda vol met vergaderingen, geen tijd om de acties uit die vergaderingen uit te werken, medewerkers die aandacht vragen. Geen tijd nemen om te lunchen. Slapeloze nachten, stress. Je hebt geen tijd om stil te staan en de zaag aan te scherpen. Alles om deadlines te halen en anderen tevreden te stellen. 


Is doorgaan, voor jou als manager, de enige optie? Dat hoort er immers bij als je ambitieus bent. Je houdt toch van doorpakken, resultaten behalen, daadkracht en je neemt je verantwoordelijkheid. Dat hoort toch bij een leidinggevende functie? Dus je werkt ’s avonds; laptop op schoot. Je leest bij je ontbijt (of op de WC) alvast je mail. Je houdt je team op koers, bent verantwoordelijk voor prioriteiten, processen, targets en noem het allemaal maar op. Het gaat maar door. Ondertussen wordt je “zaag wel bot”. Je wordt moe, je krijgt fysieke klachten, teamleden gaan morren, resultaten worden niet gehaald. En die vakantie waar je zo heerlijk kon ontspannen (als je niet tussendoor je mail hebt gelezen) ben je ook zo weer vergeten als je aan de slag bent. Zeg eens eerlijk? Hoe gestrest ben je, na een paar weken weer terug aan het werk? 

Is dit echt wat je wilt?
Dat anderen jouw agenda, jouw doelen bepalen? Uitgeput op vakantie gaan? De continue stress? De slapeloze nachten? Leven op paracetamol. Hoe zou het zijn om je eigen prioriteiten helder te hebben, dat te doen waar je energie van krijgt. Wil je dit echt niet of weet je niet eigenlijk niet meer wat je wilt? Dan wordt het tijd om je ‘zaag aan te scherpen’! Te investeren in jezelf en jouw prioriteiten! Hoe is het met jóuw koers, wat houdt jou bezig?

Het kan anders…
Investeer één dag in je zelf. Één hele dag die we samen doorbrengen. Waarbij ik je help om orde in de chaos te creëren. Om prioriteiten helder te maken, overzicht te krijgen. Oftewel: Om je zaag te scherpen. Ik neem je mee het bos en de wei in. In de natuur, omringd door stilte en aan het werk met de paarden krijg je overzicht, rust en inzicht. Van gestrest naar relaxed. 

Wat het ook is, wat er nu ook speelt, deze dag draait helemaal om jou, wat jou bezighoudt, hoe je rust en overzicht/inzicht krijgt. Je krijgt alle aandacht en de antwoorden die je nodig hebt om (nieuwe) stappen te zetten. We doen het echt samen. Alle aandacht is voor jou en voor niemand anders. Jij bent de Very Important Person deze dag, zodat je aan het eind van de VIP dag
- Focust op wat voor jou belangrijk is; 
- Weet welke prioriteiten daarbij horen;
- Overzicht hebt in je taken;
- Nieuwe kansen ziet;
- De regie in eigen handen neemt;
Zodat je vanuit rust en ontspanning aan de slag gaat op je werk met wat voor jou belangrijk is.

Locatie
De inspirerende locatie van doorZICHT coaching in het buitengebied van Roosendaal heeft een serene sfeer. Weg van vergaderruimtes en kantoren. De natuur is je werkgebied die dag. Je collega’s van die dag: Mandy & haar paarden. Er wordt goed voor je gezorgd. Van de koffie tot aan de lunch, tot aan een middagsnack. Brabantse gastvrijheid staat hoog in ons vaandel

Interesse?
Ben je toe aan een dag waarin alle aandacht voor jou is! Wil je helder hebben wat je gaat doen om succesvol te zijn op een manier die het beste bij jou past? Met een frisse blik weer mogelijkheden zien in plaats van wat allemaal niet kan? Dan is deze dag speciaal voor jou. Heb je interesse, vragen of wil je eens kennismaken neem dan contact op. Bel me of stuur me een PB of e-mail. 

Deze VIP-dag plannen we samen in, jouw drukbezette agenda is leidend. 
Is de nood hoog? Kun je niet wachten? Binnen 14 dagen maak ik graag tijd voor je vrij!  Bel 0631228735 of mail ons voor vrijblijvende informatie.