Onze coaches stellen zich voor

Mandy  'Ik gun iedere leidinggevende dat hij zijn team of organisatie leidt op de manier die bij hem of haar past. Dat hij zich niet anders hoeft voor te doen dan dat hij is. Dat hij durft te vertrouwen op zichzelf, verbinding kan maken met medewerkers en collega’s en verantwoordelijkheid kan geven en nemen. Hoe doe ik dat? Ik luister naar je, stel je de vragen die je jezelf niet stelt en samen gaan we op zoek naar de antwoorden. Ik neem je mee de natuur in en de wei in. Samen met de paarden op zoek naar de mens achter de manager, zodat hij (of zij) succesvol en met passie en energie een team leidt.'  Nieuwsgierig geworden? " Bel 0631228735 of mail om in contact te komen met Mandy.


Anton coacht op een toegankelijke, authentieke en transparante werkwijze. "Jij staat bij mij altijd centraal, in een veilige, geborgen omgeving. Nieuwsgierigheid en medegevoel gaan hand in hand, waardoor je gemakkelijk nieuwe mogelijkheden ontdekt.” Ik heb onvoorwaardelijk vertrouwen in je eigen vermogen om zelfstandig keuzes te (leren) maken en je eigen koers uit te zetten. Door te ervaren hoe gedrag jezelf en andere om je heen beïnvloedt, ga je leren van je ervaringen waaruit je uiteindelijk zelf de oplossingen vind. Ik verplicht me, samen met jou, tot resultaatgericht en gefaseerd werken, waarbij de weg naar jouw oplossing ook als reis wordt ervaren. Situaties worden juist met open vizier en vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Altijd positief en ontwikkelingsgericht, waarbij jouw leerthema’s, normen waarden en verlangens centraal staan."   Bel 0683835626 om in contact te komen met Anton. 

 Voor ons beiden geldt dat  onze klanten onze volle aandacht krijgen. Wij benaderen onze klanten en hun vragen met respect waarbij we actief luisteren, vragen stellen, confronteren en vertrouwen op onze intuïtie.  "Je wordt actief aangezet tot bewustwording, beweging en perspectiefverbreding"