Onze coaches stellen zich voor

Mandy  'Jaren geleden ben ik een zoektocht begonnen. Ik wilde verder, mezelf ontwikkelen. Een einddoel had ik niet voor ogen. De zoektocht heeft me gebracht bij trainingen in persoonlijke ontwikkeling, een beroepsopleiding tot transformationeel coach en een paardencoachopleiding. Al die jaren waren mijn paard en pony's een constante factor. Zij zijn mijn spiegel en mijn leermeester geweest. Mijn reis was niet altijd makkelijk. Sterker vaak was het  confronterend. Het resultaat mag er zijn. Een nieuwe kijk op mijn leven (zowel thuis als op het werk). Nu geeft niets mij meer voldoening dan mensen bij te staan in hun zoektocht. Ze inzicht geven in hun gedrag en gevoelens, waardoor ze voor zich zelf nieuwe mogelijkheden creëren. Ik doe dat graag samen met mijn paarden. In de frisse buitenlucht, in de wei zorgen zij er voordat mensen letter en figuurlijk in beweging komen.'  Nieuwsgierig geworden? " Bel 0631228735 of mail om in contact te komen met Mandy.


Anton coacht op een toegankelijke, authentieke en transparante werkwijze. "Jij staat bij mij altijd centraal, in een veilige, geborgen omgeving. Nieuwsgierigheid en medegevoel gaan hand in hand, waardoor je gemakkelijk nieuwe mogelijkheden ontdekt.” Ik heb onvoorwaardelijk vertrouwen in je eigen vermogen om zelfstandig keuzes te (leren) maken en je eigen koers uit te zetten. Door te ervaren hoe gedrag jezelf en andere om je heen beïnvloedt, ga je leren van je ervaringen waaruit je uiteindelijk zelf de oplossingen vind. Ik verplicht me, samen met jou, tot resultaatgericht en gefaseerd werken, waarbij de weg naar jouw oplossing ook als reis wordt ervaren. Situaties worden juist met open vizier en vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Altijd positief en ontwikkelingsgericht, waarbij jouw leerthema’s, normen waarden en verlangens centraal staan."   Bel 0683835626 om in contact te komen met Anton. 

 

Voor ons beiden geldt dat  onze klanten onze volle aandacht krijgen. Wij benaderen onze klanten en hun vragen met respect waarbij we actief luisteren, vragen stellen, confronteren en vertrouwen op onze intuïtie. Wij vertrouwen in het het vermogen van onze klanten om zelfstandig keuzes te leren maken en zelf de koers uit te zetten. "Je wordt actief aangezet tot bewustwording, beweging en perspectiefverbreding"