Mandy Godschalk - Paardencoach en trainer

Dit zeggen anderen over ons

Lia
Lees verder
De VIP-dag voelde als een cadeautje. Zoveel oprechte aandacht voor mij alleen. De heerlijke boswandeling en na de lunch de paardencoachsessie zorgden ervoor dat ik met hernieuwde energie en in alle rust het verleden heb kunnen accepteren en de toekomst vanuit harmonie en rust kan omarmen. De toekomst zelf is niet veranderd, maar ik zie ‘m nu wel met vertrouwen tegemoet wat de toekomst ook brengt. Ik zie de mogelijkheden in plaats van de beperkingen en de beren op de weg. Door te kijken naar wat er wel is in plaats van wat er ontbreekt, ben ik milder geworden voor mezelf en voor anderen.
Cynthia
Lees verder
Ik ken Mandy als een lieve, vitale vrouw, waar rust en ruimte om jezelf te zijn, haar kenmerken zijn. Op haar unieke manier vanuit rust en een manier van verbinding, die voorbij gaat aan allerlei lagen, gaat ze recht op het pure af. De zachtheid en gelijkwaardigheid in haar benadering bood alle ruimte voor mij en mijn vraag. Zoals de natuur zonder oordeel is, zo ervoer ik (de coaching van) Mandy ook. Zo heb k inzichten gekregen op gebieden waar ik geen helder antwoord op had, maar waar er wel wat wrong. Inzichten die je verkrijgt wanneer je net dat ene level verder durft te gaan en aan te kijken wat er werkelijk is, want dan pas is er mogelijkheid tot transformatie.
Ben
Lees verder
Wat mij bij blijft in hoe ik de coaching van Mandy ervaar en ervaren heb, is de vrijheid die de open gesprekken me geven, waarin geen oordeel komt, alleen dat wat er is op deze manier mij helder wordt. Zo ook in contact met de paarden, die ook reageren op mij en zo meer een spiegel vormen, dan dat ze me ontleden. Zelf voelen, zien en zo ervaren en dan komt steeds wat meer inzicht in wat het fijnst is en wat mijn eigen weg zal zijn. De woorden die ik gebruik om mijn gedachten uit te drukken, krijgen door ze nu samen te zien en bespreken, toch een veel diepere en duidelijkere betekenis. Dit door er op andere wijze naar te kijken en ze ook anders te gaan gebruiken. Die spiegel die Mandy dan voor me is, maakt dat ik mezelf beter op mijn weg kan concentreren en me daarbij ook steeds lekkerder voel. Daar ben ik dankbaar voor.
Lia
Lees verder
De coaching van Mandy voelt goed omdat er geen oordeel is. Er is geen goed of fout. We puzzelden samen hoe ik de problemen waar ik in het hier en nu tegen aan liep om kon zetten naar een positieve kijk op de toekomst. Ik heb inzicht gekregen door in de wei mijn pad met de bijbehorende beren op de weg, maar ook de positieve hulpbronnen daadwerkelijk weg te leggen. Ik was in de situatie terecht gekomen, dat over mijn toekomst was besloten. Het voelde als onrechtmatig. Mijn onafhankelijkheid was weg en uiteindelijk liep ik daarin vast. Ik was mezelf niet meer. Ik wilde weer zelf de regie in handen nemen. Het was tijd voor Lia 2.0. De vraag was alleen hoe kom ik daar. En omdat uit te vinden ben ik naar Mandy gegaan. Coaching was voor mij niet nieuw. Coaching met paarden wel. Ik was nieuwsgierig naar de rol van de paarden.
Lia DamenHR manager FrieslandCampina
Lees verder
De workshop ‘Communiceren kun je leren’ had weer een heel andere opzet. Het was leuk om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. En niet te vergeten om inzicht te krijgen in mijn eigen communicatiestijl en wat voor mij belangrijk is. Het ging over samenwerken / communiceren met collega’s, maar ook over communicatie met je vrienden of hoe je op een ontspannen manier de kerst met je familie kan besteden.
Roel
Lees verder
Jij was mijn steun en toeverlaat. Op de voor mij moeilijke momenten, was jij mijn rustpunt, mijn punt van zekerheid, met wie ik alles kon delen. Ik realiseerde me dat een van jouw talenten is dat je bij jou gewoon jezelf mag zijn, datj e je niet beter hoeft voor te doen dan je bent. Dank je wel daarvoor.
Barbara
Lees verder
Ik vond mezelf niet makkelijk en toch vond ze telkens een kern die klopte met waar ik aan wilde werken. Nog knapper vond ik hoe ze dat wist om te zetten in een opdracht met de paarden. Ze luistert, kijkt en doorziet wat er gebeurt. Dat had ik op geen enkele manier mezelf kunnen voorstellen van tevoren. Ik heb dankzij Mandy onverwacht en concreet drie vragen voor mezelf opgelost: 1) ik heb iets losgelaten 2) ik heb iets beseft en ingeprent 3) ik heb iets geleerd. Met dat laatste ga ik zeker verder; de bewustwording is in gang gezet, soms handel ik er al naar. Kortom, daar ga ik me verder in bekwamen. Ik had eerst wat huiver, wist niet goed in te schatten wat het me kon brengen en hoe dat zou gaan. De combinatie van de mens Mandy en de paarden is heel prettig en warm. Je voelt dat je bij haar in goede handen bent. Ik heb meer bereikt dan ik had kunnen bedenken, daar ben ik haar intens dankbaar voor.
Jasper
Lees verder
Ik heb mezelf weer leren kennen en weet nu hoe ik bepaalde zaken moet aanpakken.
Martine
Lees verder
…; gewoon lekker doortastend en af en toe even checken of ik nog ok was met wat er gebeurde, helemaal prima.
Judith
Lees verder
Alles mag bij Mandy. Ze confronteert en spiegelt Mandy en vooral het paard spiegelt. Mandy stelt op dat moment de juiste vragen en deze vragen waren confronterend. Bij Mandy krijg je een veilig gevoel. Ze neemt je mee. Ze gaf mij vertrouwen en ik kon totaal open zijn bij haar. Ze oordeelt niet.
Ellen
Lees verder
Mandy is concreet en direct. Schroomt niet om je een spiegel voor te houden. Maar is ook empathisch en open.
Xandra
Lees verder
Mandy is een goede coach, kan snel denken en schakelen op hetgeen is vertel. Hoe ga je nu verder? Wat is de eerste stap die je gaat nemen om verder te komen? Door de sessies ga ik met vertrouwen een opdracht aan bij een klant. Heb ik de beslissing genomen om een studie te volgen, daarvoor had ik nog enige twijfel. En ik wil verder mij ontwikkelen in het uitbreiden van mijn bedrijf in het geven van trainingen en netwerk gebruiken voor verbreding van dienstverlening.
Previous
Next

Ben jij klaar voor een buitengewone ervaring in de wei?

Plan dan meteen jouw gratis inspiratiegesprek