Buitengewone trainingen voor groepen en managers

Dit zijn onze trainingen

Natuurlijk leiderschap gaat om kunnen verbinden met collega’s en medewerkers. De juiste communicatie is essentieel en maakt het verschil. Maar hoe doe je dat op een manier die ook bij jou past? Hiervoor hebben we speciale trainingen ontwikkeld. Of het nu is om het team waaraan je leiding geeft beter te laten samenwerken of voor jou al manager die wilt ontdekken welke vorm van communicatie het beste past bij jou maar ook bij je persoonlijke missie, visie en talenten.

Masterclass “Natuurlijke verbinding”

Natuurlijk leiderschap gaat ook om kunnen verbinden met collega’s en medewerkers. Krachtige communicatie is essentieel voor een natuurlijk leiderschap.

Herken je dit?

  • Met de ene medewerker of collega gaat de samenwerking vloeiend, met de ander blijft het tobben. Je lijkt elkaar maar niet te begrijpen.
  • De een praat constant over zijn gevoel, de ander reageert alleen op cijfers en feiten.


Tijdens deze masterclass leer je welke communicatiestijlen er zijn, wat jouw voorkeursstijl is en hoe je deze bij de ander kan herkennen. Succesvol samenwerken is het resultaat.

In een kleine groep (max. 8 personen) ga je samen aan de slag. Natuurlijk ook met de paarden. De masterclass duurt een halve dag.

Herken je dit?

Dan is deze teambuildingdag met paarden de perfecte BOOST voor jouw team!
Tijdens de teamdagen zorgen we voor een goede lunch, koffie, thee en lekkers. Wil je het uitbreiden met bijv. een BBQ of een afsluitende borrel dan is dat zeker mogelijk.

Dit is wat andere klanten vonden van de teambuildingsdag

“Ik wil jullie beiden niet alleen bedanken, maar ook complimenteren met de organisatie, het faciliteren en last, but not least, het bereikte resultaat van onze teamdag! Iedereen was reuze enthousiast en de energie zit er lekker in. Mooi resultaat, en deze onderlinge team spirit vormt de basis voor de verdere integratie van ons nieuw team in de organisatie.”

Ben jij klaar voor een buitengewone ervaring in de wei?

Plan dan meteen jouw gratis inspiratiegesprek

Referenties

Medewerkers van deze bedrijven hebben zich inmiddels ontwikkelt tot buitengewoon leiders en gingen jou voor.