Aanbod voor teams

Onze trainingen en teambuildingprogramma’s zorgen ervoor dat teamleden elkaar  leren kennen. Het onderlinge vertrouwen en de saamhorigheid worden vergroot waardoor een goede sfeer en een optimale onderlinge verstandhouding ontstaat. Ook maken we talenten en kwaliteiten inzichtelijk, stemmen we ambities op elkaar af en vergroten we de slagkracht, daadkracht en effectiviteit binnen teams. Het team leert om met elkaar om te gaan door elkaars motivatie en drijfveren te kennen en te respecteren. Vaak worden teamleden geleefd door de waan van de dag. De druk is hoog. Hoe goed kennen teamleden elkaar, nu eigenlijk? Weten collega's elkaar beter te vinden. 

Hoe doen we dat? We brengen in overleg met de leidinggevende en het liefst een aantal teamleden in kaart welke thema's binnen het team leven en wat het resultaat van de teamsessies moet zijn. Onderwerpen kunnen zijn samenwerken binnen het team. Op basis van de inventarisatie doen we een op maat gemaakt trainingsaanbod. Ieder team is immers uniek. Tijdens een teambuildingsdag leren de teamleden elkaar op een andere manier kennen in een ontspannen sfeer aan de keukentafel. En natuurlijk in de wei met de paarden.

Wij geven onze trainingen en workshops bij doorZICHT of we verzorgen ze op locatie. Wil je dat jouw team ook het verschil gaat maken? Neem dan vrijblijvend contact op en bel 06 31228735 of mail ons.